2014.03.30.
07:00

Írta: bencebaksa70

Az idő Neked dolgozik

clock.jpg

'A győztesek azok az emberek, akik bár többször elbuktak, sosem adták fel.'

Hányszor fogtál már bele az edzésbe és a diétába (együtt, vagy külön-külön) és adtad fel két-három hét múlva?! 

Vagy azért mert nem bírtad a koplalást és az állandó izomlázat, vagy találtál valami kifogást (fáradt vagyok, sok a  dolgom, inkább tanulok/dolgozom még) az edzés napján és soha többé nem mentél többet, mondván már úgyis mindegy, majd holnap újrakezdem.

Ismerős? Meg kell, hogy nyugtassalak sokan vannak így...

Amiről szeretnélek most meggyőzni, hogy ne várj azonnali eredményt. Gondolj csak bele! Ha a szervezetünk úgy lenne 'összerakva', hogy pár nap alatt maradandó, látványos változást eredményezne rajta az étkezésünk, akkor télen medve nagyságúra, nyáron pedig 'csontsoványra' fogynánk. 

Adj időt a szervezetednek megszokni az új (edzés) ingereket és, ha helyesen állítod össze az étrendedben a szénhidrát-fehérje-zsír egyensúlyt, valamint kiszámolod hogy mennyi kalóriára van szükséged egy nap és annál kb. 300 kalóriával kevesebbet fogyasztasz, akkor heti 1-1,5 kg-tól is megszabadulhatsz. Ennél gyorsabban lehet, de nem érdemes fogyni.

Miért?

Mert megterheled vele a szervezetedet (és a kitartásodat is túlzottan próbára teszed).

Szóval az idő Neked dolgozik, csak hagyd hadd végezze a munkáját!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: train workout noexcuses workoutmotivation workouttime workhard workoutmode

A bejegyzés trackback címe:

https://tetested-tedontesed.blog.hu/api/trackback/id/tr295883088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása