2014.04.19.
13:52

Írta: bencebaksa70

Nem minden arany, ami fénylik - sztárok testközelből

Először is szögezzünk le valamit! Személy szerint ki nem állhatom azt a kárörvendő magatartást, amit egyes lesifotósok tanúsítanak, ha végre sikerül egy híres hollywoodi sztárt valamilyen rossz megvilágításból, vagy egy fáradtabb napján lencsevégre kapniuk. Igen, igazad van, ha azt mondod, hogy ők azért kapnak dollármilliókat, hogy szépek legyenek, de azért azt se felejtsük el, hogy ők is emberek. Bár a média nagyon is termékként tekint rájuk...

A most következő fotósorozat azonban engem is földhöz vágott. Ne gondolj naivnak, tudom én, hogy a photoshop virágkorában élünk, meg, hogy semmi sem az aminek látszik, de azért ez mégis durva. 



kesha-111.jpgkesha-211.jpg
tara-reid-18.jpgtara-reid-28.jpg

És, hogy mit akarok ezzel mondani?

Azt, hogy a fitness modellek

gyúr.jpg

 

viszont a mindennapi életben is olyan jól néznek ki, mint a képeken. Miért? Mert ők rendszeresen edzenek, helyesen étkeznek és olyan életmódot folytatnak, ami nem engedi meg, hogy ilyen képek készülhessenek róluk.

 

5 komment

Címkék: lifestyle gym health shape body train healthy eatclean

A bejegyzés trackback címe:

https://tetested-tedontesed.blog.hu/api/trackback/id/tr326052039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.04.19. 18:32:56

Azért a második képek évekkel később készültek.

Void Bunkoid 2014.04.20. 18:32:59

@bencebaksa70

a baj összesen két dolog:

1. a példaként kiposztolt fitnesszmodell-fotó PONT hogy olyan szinten van szétfotosopolva, hogy a fenti halivúdi fotosopolt képeknek is a karikatúrája

2. majd minden fittirajongó meg motivátorblogger elfelejti megemlíteni (ellenben pár őszintébb fitnesszbajnok viszont töredelmesen bevallja a saját blogjában), hogy ez a ma nagyon nyomatott fittiéletmód bizony baromi költséges és időigényes, és a legtöbb VALÓBAN ilyen marvel szuperhős-testű fitnesszcicát meg szuperbojt bezony vagy anyu-apu (ha még fiatalabb), vagy élete párocskája el/kitartják, mert a jelenlegi életmódjuk mellett sem tanulni, sem dolgozni nincs idejük. Csak edzenek, meg edzenek, meg edzenek, meg néha esznek egy kis egészségeset, meg alszanak, meg edzenek és edzenek.

Kösz, ilyen áron inkább vagyok "csúnya" :P

Void Bunkoid 2014.04.20. 18:35:43

@Void Bunkoid: a múltkor tele volt minden a kizárólag banánt evő szupertestű kislánnyal, hogy attól ilyen jó a teste.

De ha elolvasták volna a csaj saját blogját, akkor azt is megírták volna, hogy bezony a kisjány _minden NAP 5 órát_ nyomat le a teremben két banánevés között...

bencebaksa70 2014.04.20. 19:19:35

@Void Bunkoid: gyere le hozzánk a terembe edzeni egyet és mutatok neked több olyan családanyát, aki bizony így néz ki...gyereket nevel, dolgozik és edz.

olgavagyok 2014.04.21. 16:21:09

@bencebaksa70:
Melyik terembe?
Itt a netbolt reklámon kívül nem nagyon látom hogy hol az a terem...

A tartalmat most nem érinteném...te blogod.

De kifejezetten érdekel a munkásságod és az eredményeid. Komolyan.
süti beállítások módosítása