2014.03.29.
07:00

Írta: bencebaksa70

Te mit eszel, ha sietned kell?

fat-burger-picame1.jpg

Most, hogy már ismered a véleményemet arról, hogy mire érdemes figyelni tudatos táplálkozás címén, talán nem lep meg, hogy van még mondanivalóm a témában. 

Továbbra sem gondolom, hogy örök érvényű dolgokat kellene ezen blog hasábjain közölnöm, csak azt szeretném, hogy értsd meg van a lehetőséged a választásra, ha a tested 'üzemanyagtartályát' kell feltöltened és épp nem csomagoltál magadnak ebédet.

Akárhol is ér az éhség az első és legfontosabb, hogy ne a finomított szénhidrátokhoz nyúlj! Azaz ne egy pékséget célozz be, hanem gondold végig, hogy mit is ennél szívesen. Persze kézenfekvő dolognak tűnik ilyenkor a kalóriadús, zsíros gyorséttermi étkezés, de ha egy kicsit is ismersz már erről is tudod a véleményemet

De akkor mit egyek?

Ma már mindenki számára elérhető alkalmazásokkal szuper kis kifőzdéket, salátabárokat és kávézókat lehet találni, ahol garantáltan találsz olyat az étlapon, ami nem csak diétás, de finom is

Ha tényleg rohanásban vagy, a drogériák kínálatában is találsz cukormentes, szénhidrát-csökkentett termékeket, amik beleférnek a diétádba.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: lifestyle health body healthy eatclean

A bejegyzés trackback címe:

https://tetested-tedontesed.blog.hu/api/trackback/id/tr665883063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása