2014.04.17.
10:38

Írta: bencebaksa70

Városi legendák II : a súlyzós edzés

segg.jpg
Kedves Lányok!

Formás ugye? Na ez az a popsi, amit súlyzós edzés nélkül nem lehet birtokolni. 

Ha most rázod a fejed és azt gondolod, hogy ez baromság - mert akkor te "túl izmos" lennél, ha a heti két step-aerobic mellé még 2 súlyzós edzést is beiktatnál -, ez a cikk Neked szól!

Először is tisztázzunk valamit: izmot felszedni egyáltalán nem könnyű. Ha havi 0,5 kg izmot sikerül magadra szedned, az már igen komoly eredmény. Ha jól csinálod ez nem, hogy vastagítani nem fog, hanem éppen karcsúbbá varázsol.

Nézd mennyi helyet foglal 0,5 kg zsír és 0,5 kg izom!

zsír.jpg

Kezded érteni? Nem?

És ha így mutatom?

60.jpg

Na kezdesz hinni nekem?

Még valami! Ha eddig azzal riogattad magad, hogy úgy fogsz kinézni, mint a testépítő lányok, akkor tudnod kell valamit. Ők igen komoly tesztoszteron "pótlással" dolgoznak, illetve mindenféle sejttérfogat-növelőket szednek annak érdekében, hogy nagy, férfias izmaik legyenek. 

Mi tehát a teendőd ha feszes, tónusos popsit és karcsú derekat szeretnél?

Konzultálj egy személyi edzővel és alakítsd ki a saját programodat! Nagyon fontos, hogy személyre szabott, céljaidnak megfelelő mozgás és étkezési programod legyen! Ez tudományosan hangzik, pedig csak pár alapelvet kell tisztáznotok az edzővel. Például, hogy mennyit eszel - mennyit edzel, mi a célod, mik a szokásaid.

Jó, ha tudod, hogy legalább 3 hónap kitartó munka és rendszeresség kell a látványos változáshoz. Csak akkor tudod a strandszezonra a legjobb formádat hozni, ha elfogadod, hogy nincs kibúvó sem a diéta, sem az edzés alól.

És kérve kérlek, cseréld le végre az 1 kg-os rózsaszínű súlyzóidat!

Szólj hozzá!

Címkék: sport gym health body train noexcuses lifebody

A bejegyzés trackback címe:

https://tetested-tedontesed.blog.hu/api/trackback/id/tr76045546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása