2014.04.04.
07:43

Írta: bencebaksa70

A 'kampányszerű' edzés

ing_1.jpg

Hogy mi az a kampányszerű edzés? 

A téma (mindenféle politikai párhuzamtól függetlenül) éppen aktuális, ezek azok az időszakok, amikor hirtelen akarunk nagyon jó színben feltűnni, ezért "szuperdiétákba" és "szuperedzésekbe" kezdünk a kívánt forma eléréséért. Korábbi bejegyzésemben már írtam az időtartam és a diéta összefüggéséről, most ugyanezt szeretném tenni az edzéssel kapcsolatban is. 

Mik a "kampányidőszakok"?

Az újévi fogadalomtétel, januárban. A tavaszi "nagytakarítás" nyár előtt, illetve az esküvőidőszak a nyár közepén és végén. Ilyenkor mindenki rohan a konditerembe, jó esetben személyi edző segítségét kéri, rossz esetben nekiugrik a gépeknek és ész nélkül "edz",valamilyen "szuper" edzésterv alapján és már az öltözőben elhangzik a mondat, amitől a legtöbb hozzáértőnek a hátán feláll a szőr: "Mennyit fogok fogyni/izmosodni 2 hét alatt?"

Akárcsak a diétánál itt is a hosszú (legalább 2-3 hónapos) kitartó, személyre szabott edzésterv alapján kialakított munka eredménye lesz igazán látványos és maradandó. (De ha nem egyezteted össze az étrendeddel, ez sem fog semmit sem érni. Tudod: 80 étkezés, 20% mozgás!) A diétától fogyni fogsz, az edzéstől pedig formálódni. Mindkettőre szükség van, ha jól szeretnél kinézni.

Ha elfogadod, hogy nem fogyókúrázni kell, ( vagy nem ész nélkül kell tömeget növelni ) hanem életmódot váltani, aminek természetes része a heti 3, vagy több edzés (legyen az bármi) akkor nem érhetnek csalódások és jól fogsz kinézni bikiniben/ fürdőgatyában és kisestélyiben/öltönyben is

 wedd.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport body train workout workoutmotivation workouttime workhard workoutmode

A bejegyzés trackback címe:

https://tetested-tedontesed.blog.hu/api/trackback/id/tr895889452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása