2014.04.06.
09:59

Írta: bencebaksa70

Fast food - gyorsétkezdék

pe no12.jpg

Nem még mindig nem szerettem meg őket, de nem is érzem magam felhatalmazva, hogy pálcát törjek felettük.

A tények viszont makacs dolgok. Nem egészséges, mert  túl zsíros, túl sós, túl cukros és túl sok kalóriát tartalmaz. Könnyen egy napi kalóriabeviteledet megeheted egy délutáni falatozás alkalmával úgy, hogy vacsorára garantáltan éhes leszel.

De amiről most beszélni szeretnék az az, hogy bár sorra zárnak (!) ezek a gyorsétkezdék, gombamód szaporodva nyílnak helyettük ( értsd: ugyanazon a helyen) az általam, csak "dögburgerezőnek" titulált "no-name" helyek. Ugyanúgy nem tartalmaznak elég fehérjét , értékes szénhidrátokat és vitamin, cserébe rengeteg zsírt és gyorsan felszívódó szénhidrátot viszel be a hangzatos fantázianevekre keresztelt "szeméttel".

És a megszokás ugyebár nagy úr, így lesz olyan, aki simán beül oda és ringatja majd magát abba a tévhitbe, hogy de ez nem "mekdönci", tehát nem is olyan ártalmas...De az. Sőt..

Szóval továbbra is óva intelek Titeket ezen helyektől. Ha hamburgerre vágysz inkább készítsd el otthon! Itt megtalálod az ötletünket! Abba legalább tudod mit teszel.

 

Szólj hozzá!

Címkék: lifestyle health body eatclean

A bejegyzés trackback címe:

https://tetested-tedontesed.blog.hu/api/trackback/id/tr25915382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása